U zal de BàO appreciëren voor zijn diversiteit en zijn professionalisme.
Baogroup - le Bouche à Oreille © 2016
Gezellig terras, gezellige tuinmeubelen, een buitenbar (BBQ hoek) gecombineerd met de “Orangerie” en de bar : ideaal voor een cocktail (100 à 200 plaatsen)

De grote zaal is voorzien van een podium & audiovisueel materiaal van de beste kwaliteit (projectie, concerten, discours, DJ, camera’s … ) Opstelling in rij (230 p), in cocktail (250 p) of ronde tafels (13 x 10 p). Aan U om de meest optimale setting te kiezen die iedereen kan bekoren van 7 tot 77 (en zelfs meer !)

De toegang tot de technische localen (keuken, BBQ, koelkamer, ovens …) of “audiovisuele infrastructuur” (schermen, projectors, geluidstafels, verlichtingstafels, micro’s…) gebeurt liefst in samenspraak met ons personeel en in ieder geval onder hun toezicht.
We werken liefst met onze vertrouwde cateringbedrijven waarvan we U graag de mogelijkheden en prijzen doorsturen. Desgevallend kunnen wij een overeenkomst sluiten inzake de toegang tot de keuken en infrastructuur. Het cateringbedrijf staat in voor de aperitieven en dinerdranken, cocktail en de kant en klare maaltijden, als ook voor de glazen, bestek, borden, tafellakens.
Zij verzorgen de service in de keuken en de zaal tot aan het einde van het diner. De barservice wordt na de maaltijd exclusief verzekerd door de BàO.
U kan ons eveneens de realisatie van uw audiovisuele reportages toevertrouwen opdat U nadien een tastbare herinnering aan deze evenementen kan meenemen naar huis.
Félix Hap straat, 11  1040 Brussel  Tel: + 32 2 742 29 21  Fax: + 32 2 742 29 93  Email: info@bao.be